Ивелин Михайлов: Ще запаля на властта пожари в цяла България. Продавам си бизнеса и тръгвам!

6
Създателят на „Исторически парк“ направи тежки обвинения към българската власт и политически елит
Създателят на „Исторически парк“ направи тежки обвинения към българската власт и политически елит

Създателят на „Исторически парк“ направи тежки обвинения към българската власт и политически елит

В едно откровено интервю, излъчено по телевизия България 24 в предаването „Хитове в мрежата“, Ивелин Михайлов, създател на "Исторически парк" и новосформираната парламентарна партия "Величие", направи редица силни изявления и разкрития, които хвърлят светлина върху текущата политическа и икономическа ситуация в България.

Политически и бизнес мотиви

Михайлов разкри, че успехът на партия "Величие" в последните избори се дължи на организация, подобна на успешен бизнес. Той категорично отрече връзки с руски капитали, заявявайки, че руснаците са напуснали село "Неофит Рилски" и са продали своите къщи.

"Помагал съм на различни партии, включително и на „Възраждане“, но никога не съм вечерял или обядвал с Костадин Костадинов," заяви Михайлов. Според него, Костадинов е финансиран от три различни източника, но отказа да го разобличи публично.

Данъчни въпроси и финансови разкрития

Михайлов обясни, че данъците на неговите фирми са текущи и ще бъдат платени. Той обвини Румен Спецов, шеф на НАП, в прехвърляне на фирмата си с дългове от над 1 милион лева на трето лице, за да избегне плащането им.

Критика към държавните институции

Михайлов отправи тежка критика към държавните институции и някои от най-влиятелните фигури в българската политика. Според него, тримата големи - Прокопиев, Бойко Борисов и Делян Пеевски, са организирали кампания срещу него след успеха на местните избори.

"Не съм взел нито една държавна поръчка или евросредства," заяви Михайлов, подчертавайки, че бизнесът му е базиран на предприемачество и не разчита на държавни субсидии.

Бъдещи планове и политическа стратегия

Ивелин Михайлов заяви, че ако бъде създадено експертно правителство с подкрепата на различни партии, "Величие" няма да участва. Той подчерта, че основната цел на партията му е да подкрепя гражданите и малкия и среден бизнес.

"Продавам си бизнеса и тръгвам," обяви Михайлов, добавяйки, че планира да се посвети на разкриване на злоупотреби и корупция в страната. Той обеща да "запали на властта пожари в цяла България", като използва партизански методи за осветяване на корупционни практики.

Разкрития и обвинения

Михайлов обвини Костадин Костадинов в популизъм и липса на икономически познания, като заяви, че "Възраждане" е финансово зависима от три различни източника. Той изрази готовност да разобличи Костадинов, ако продължи да го атакува.

Ивелин Михайлов представи своите виждания и планове за бъдещето, като подчерта желанието си да помогне на България и нейните граждани. Той заяви, че е готов да продаде бизнеса си и да се посвети на политическата борба срещу корупцията и несправедливостите в страната. Михайлов призова за прозрачност и отчетност в политиката, като обяви готовността си да разкрива злоупотреби и да се бори за по-добро бъдеще за България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Абе
    ти отдавна си го измислил мушенник - "човека взе парите, каза чакай малко ..." и т.н. доста кълачи ще остави без спестявания
  • 5
    4
    и кво чакаш?!?
    Тръгвай смешко! Ще ти гледам сеира!
  • 4
    3
    Христо Вълчев
    Поредния мошеник, с класическа схема "Понци". Интересно е тези последователи са или много тъпи да вярват на този мошеник или са също толкова хитри за да изкарат по някой лев. За съжаление само той ще спечели.
  • 3
    2
    ЗАКРИВАЙ
    Прав е само за едно - не е получил и използвал държавни средства за строежа на Исторически парк, с изключение на задълженията към НАП, които реално играят ролята на "кредит" от държавата. Но все пак е прав. Обаче средствата са от всякакви хора инвестирали спестяванията си в "Исторически парк" с надеждата, че ще получат някакви дивиденти. До момента няма един инвеститор да е излязал с името си и да е обявил печалба. Обратното обаче го има - има инвеститори излезли с имената си и обявили, че не са получили нищо. Което обаче по закона не е измама. Те имат акции :) Тоест инвеститорите получават едни хартийки и евентуално ако някой ден "Исторически парк" се избие и почне да изкарва пари, те биха получили дивидент. Това е хипотетично. В крайна сметка всъщност пирамидата си е законна. Много е интересно обаче като си продаде "бизнеса" кой ще го купи и какво ще стане с акциите на инвеститорите. И всъщност неговите лични приходи са изцяло на 100% средства на инвеститорите, тъй като "Исторически парк" си е на минус. Иначе приветствам заявката му, че ще тръгне да разобличава мафията. Обаче странно си я представя тая работа, като го гледах как я разобличаваше корупцията в община Доспат. В общи линии ходи да се снима с протестиращите, закача им едно микрофонче и ги пита пред камерата "Вие не смятате ли, че първо трябва да си оправим нашата кочина и тогава да помагаме на Украйна?". Във всяко едно негово "интервю" с протестиращи срещу кражби на имотите им поднасяше думите "Украйна" и "евроатлантизъм" като основен проблем в държавата.
  • 10
    1
    Най -добре
    кажи за Копейкин , чия маша е той.Всички се гаврят с вас на всяка крачка и се изкарват чисти като момина сълза.Крадецът в тяхно лице вика дръжте крадеца . Ние си ги знаем и не ги траем.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари