Иван Гешев: Надявам се, че ВСС няма да влезе в графика на Пеевски и Борисов

0
Главният прокурор определи предложението за отстраняването му като "политически инсцениран опит за остраняването му в нарушение на всякакви правни принципи"
Главният прокурор определи предложението за отстраняването му като "политически инсцениран опит за остраняването му в нарушение на всякакви правни принципи"

Главният прокурор Иван Гешев определи предложението за отстраняването му като "политически инсцениран опит за остраняването му в нарушение на всякакви правни принципи"

"Щом това се случва - от опита за убийството ми до този политически инсцениран опит за отстраняването ми в нарушение на всякакви правни принципи, представете си какво се случва с един обикновен магистрат. Върнахме се в годините, когато се управлявахме от тричленка или петчленка, наречена Политбюро. Надявам се, че колегите ми от ВСС няма да влязат в политическия график на Делян Пеевски и Бойко Борисов", заяви Гешев на влизане на заседанието на ВСС, предаде БНТ.

Кадровиците продължават заседанието си от четвъртък, на което обсъждат предсрочното освобождаване на главния прокурор Иван Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари