Иван Гарелов ще бъде изпратен в последния си път на 7 септември

0
Поклонението ще се проведе в събота в столичния храм "Свети Седмочисленици"
Поклонението ще се проведе в събота в столичния храм "Свети Седмочисленици" Снимка: БГНЕС

Поклонението ще се проведе в събота в столичния храм "Свети Седмочисленици"

Поклонението пред големия български журналист Иван Гарелов ще се проведе на 7 септември, събота, в 15:00 часа в столичния храм "Свети Седмочисленици".

Иван Гарелов почина на 3 септември след продължително боледуване, а трагичната новина бе потвърдена от екипа на болница "Пирогов". Там лекарите седмици наред се бориха за живота на уважавания журналист.

Гарелов бе приет по спешност в болница на 18 юли след черепно-мозъчна травма. Първоначално беше настанен в Бургаската окръжна болница, но поради влошеното му състояние бе взето решение за преместването му в София.

Легендарният водещ на предаването "Панорама" ръководи емблематичното предаване в продължение на 21 години. След успешната си работа в Българската национална телевизия, Гарелов продължи да се изявява и в частни медии. Той е автор на множество документални филми, като един от най-запомнящите се е този за Камбоджа след падането на режима на червените кхмери. Българският телевизионен екип, с Гарелов начело, е сред първите международни журналисти, които влизат в страната след ужаса на геноцида, припомня БГНЕС.

Миналата година, след кратко боледуване, почина и съпругата на журналиста – Донка Стамболийска, оставяйки Гарелов сам в последните си месеци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    putin
    donosnik j
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари