Иван Ченчев: Защо скриха, че цялото Изпълнително бюро е с подадена оставка от Корнелия Нинова

0
По устав председателят на партията подава оставка и на Бюрото, заяви депутатът от БСП
По устав председателят на партията подава оставка и на Бюрото, заяви депутатът от БСП Видео: NOVA

По устав председателят на партията подава оставка и на Бюрото, заяви депутатът от БСП

Защо скриха от Националния съвет на БСП, че цялото Изпълнително бюро е с подадена оставка от Корнелия Нинова. По устав председателят на партията подава оставка и на Бюрото”. Това заяви депутатът от БСП Иван Ченчев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

Кристиан Вигенин отиде в деловодството и каза да се заведе оставката на Нинова, но да не се вписва оставката на членовете на Изпълнителното бюро”, поясни депутатът. Сега временното ръководство на БСП е в оставка. Временният председател е в оставка”, каза депутатът и обвини сегашното временно ръководство в реваншизъм.

„Незнайно защо сега трябва да се тълкува Устав. Да сте чували да се приема закон със задна дата? Нинова има един мандат по стария устав и един по новия. Има стар устав и нов устав. Дори да кажат, че това е втори мандат на Корнелия Нинова, той е непълен, тя подаде оставка. Каквото и да кажат, днешното решение е взето от страхливци”, каза Ченчев. Думите му са малко след като от Контролната комисия на партията обявиха, че подалият оставка лидер на БСП Корнелия Нинова няма право на нов мандат начело на формацията.

Ченчев разкритикува и още няколко решения на партията. „Ако мотивът за изключване на Калоян Методиев е, че е бил от СДС, Атанас Зафиров от кои е бил? От „Гергьовден”, които сега са в ГЕРБ. Паргов беше в партията на Яне Янев. Зафиров е назначил сътрудник в 50-ото Народно събрание бивш депутат от НДСВ. Тогава – оставки”, каза Иван Ченчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    БСП
    Ето още лъжи.Нямат край лъжи и предателства.Как тогава да ви вярва човек.Жалко е едно, че няма истинско ляво пространство. Всички се борят за власт, включително с непозволени средства.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари