Иван Ченчев: Има определени интереси БСП да е раздробена

1
Според Ченчев конгресът на партията трябва да бъде ежегоден
Според Ченчев конгресът на партията трябва да бъде ежегоден Видео: NOVA

Според Ченчев конгресът на партията трябва да бъде ежегоден

Иван Ченчев разкри, че съществуват определени интереси, целящи раздробяването на БСП, като според него външни фактори играят роля в този процес.

В интервю за предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS, Ченчев подчерта, че усилията на партията трябва да бъдат насочени към подготовка за предстоящите избори.

Той също така изрази мнение, че конгресът на БСП трябва да се провежда ежегодно, за да се гарантира устойчивостта на партията. Иван Ченчев, заедно с лидера в оставка Корнелия Нинова, както и Георги Свиленски и Крум Дончев, беше изключен от БСП ден по-рано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари