Иван Бакалов: „Политико“ ни нарече в прав текст „мафиотска държава“

2
Иван Бакалов: „Политико“ ни нарече в прав текст „мафиотска държава“
Иван Бакалов: „Политико“ ни нарече в прав текст „мафиотска държава“

Отново от чужбина ни казват това, което българските мейнстрийм телевизии не искат да кажат, заяви журналистът

Иван Бакалов: „Политико“ ни нарече в прав текст „мафиотска държава“ и илюстрира статията си със снимки на двамата кукловоди в държавата – Борисов и Пеевски. "Отново от чужбина ни казват това, което българските мейнстрийм телевизии не искат да кажат. Който не гласува отстъпва гласа си на други, които избират не само депутите в парламента. Така си делегират правата н а тях да решават, да разпределят бюджет, да назначават министри, агенции и пр. Разпарчетосан парламент неминуемо води до „сглобки“. Хората да не си въобразяват, че е възможно някоя партия да решава еднолично как ще управлява.", каза Бакалов в предаването „Денят" на Веселин Дремджиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Българин
    Не,другарю Бакалов,Политико нищо такова не казва.Тази статия е поръчана и платена от най корумпираната сган в България - Пеевски Проститутки/Дърти Брантии! Ако статията действително се занимаваше с лицата на корупцията в България,на първите страници щяха да са Простото Киро,Ококореният имотен мошеник,ДеБелият любител на мазни кафенца и настъпаната жаба-генерал.
  • 0
    4
    корумпето
    https://www.facebook.com/reel/2701581906650991
  • -2
    3
    Русенец
    Че какво ново или неясно има в това. След 2009 г. мафията официално завладя държавата. Ама този е поредният дето взел да ме плаши :"Гласувай, защото мафията щяла да спечели!". Ами то ме плашиха с: турците, комунистите, циганите...... Гласуването е важно за политиците и обслужващите ги клики да лигитимират властта си.
  • 3
    2
    стотията е поръчкова
    Написана е от приятелката на Кико Антоанета Руси https://static.blitz.bg/documents/newsimages/thumbnails/255/202405/1716999790-p-4844871537095496774-big.jpg
  • -2
    1
    Гошо Тъпото
    Кой те познава пък теб,джурналяга
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари