Ивайло Мирчев: Мутри от 90-те се надигат като зомбита и купуват гласове

1
ПП-ДБ бие тревога: Организирано купуване на гласове в малките населени места
ПП-ДБ бие тревога: Организирано купуване на гласове в малките населени места

ПП-ДБ бие тревога: Организирано купуване на гласове в малките населени места

Депутатът от "Продължаваме Промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) Ивайло Мирчев изрази сериозна загриженост относно предизборната обстановка в страната. В интервю за предаването "Лице в лице" той сподели притеснителни наблюдения за активизиране на порочни практики от миналото.

"Мутри от 90-те години на миналия век се надигат като зомбита и масово купуват гласове", заяви Мирчев, рисувайки тревожна картина на предизборната ситуация, особено в по-малките населени места.

Като член на "Да, България" с отговорности към местните структури, Мирчев разкри, че още преди месец са получили първите сигнали за организирано купуване на гласове. Въпреки първоначалните очаквания, че с назначаването на нов служебен министър на вътрешните работи ще се засили борбата с този феномен, депутатът изрази разочарование от липсата на ефективни действия.

Мирчев сподели конкретен случай, илюстриращ парадоксалната ситуация: "Полицията е взела една мярка, но тя е срещу журналист, който е препубликувал моя пост в социалните мрежи. Става дума за габровска медия и габровска журналистка". Той обясни, че публикацията му, съдържаща информация за лица, свързани с купуването на гласове, е предизвикала реакция от страна на човек, разпознал се под прякора "господин Памперса".

Депутатът от ПП-ДБ изрази съмнения относно действията на полицията в Габрово, споделяйки информация за предполагаема среща между висш полицейски служител и въпросния "господин Памперса" в Кольовата къща. Той обеща, че ще отправи въпроси към министъра на вътрешните работи за изясняване на ситуацията.

Особено притеснителна, според Мирчев, е възможността Движението за права и свободи (ДПС) и свързаният с него бизнесмен Делян Пеевски да увеличат значително присъствието си в следващия парламент благодарение на купените гласове. "Няма да се изненадам, ако този човек се окаже с 30 депутати", прогнозира той.

Тази ситуация поставя сериозни въпроси за честността на предстоящите избори и ефективността на мерките срещу купуването на гласове. Остава да се види как институциите ще реагират на тези твърдения и дали ще успеят да гарантират провеждането на свободни и честни избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Запознат Русенец Хуйолап
    Аз съм бесарабският хуйосмук мартинчо и едно време бях ебан от Бойко Никифоров както е бил ебан и Шиши Мирчев,който е известен като мазен и ДеБел ПеПераст. В навечерието на поредните избори е добре да си дадем сметка,че продажната ДеБил-ПеПерастка сган трябва да бъде изхвърлена на бунището заедно с всички отрепки подкрепящи престъпния бандеронацистки режим на нашмърканата Киевска маймуна Куросмук Зеленски!
  • -1
    8
    Русенец
    Уважаеми съграждани, в навечерието на поредните избори, не е ли редно да повдигнем темата за премахване на така наречените "паметници" - "альоша" и "русофилите", пред кандидатите за народни представители от Русе?! Кому са нужни тези комуноидни обслужващи интересите на престъпна проZZия истукани?!
  • 0
    7
    Запознат
    Навремето утайката бойко никифоров, с псевдоним "лайнофоров", псевдоеколог и активен критик на ГЕРБ упралението на Русе, се надяваше да се пришие към формиращата се "Продължаваме Промяната", но заради олигофренската му гнусна русофилия, от ПП му теглиха шут по миризливия русофилистичен задник. Поради което сега, лайнофоров и псетата около него, не спират да плюят по ПП-ДБ.
  • -1
    6
    Запознат бесарабски гей
    Да,Шиши Мирчев,аз съм бесарабски хуйосмук,запознат отблизо с курсовете на руските тираджии! Казвам се мартинчо и воня на контейнер!
  • 0
    5
    Шиши Мирчев
    Да,така е,аз обичам да ме ебат руснаци както обичал и един запознат бесарабски ебан лайнояд на име мартинчо,човешки отпадък и боклук,смрадлив и ебан в гъза укропитек. Бил част от моята партия,не знам вярно ли е.....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари