ИТН регистрира листата си в Русе

1
Водач на листата е Драгомир Петров
Водач на листата е Драгомир Петров Снимка: БТА / архив

Водач на листата е Драгомир Петров

Политическа партия „Има такъв народ“ официално регистрира днес своята листа с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия – Русе. Документите бяха подадени от областния координатор на партията Татяна Нахабедян – Минчева, която бе придружена от Анатоли Станев.

Драгомир Петров, който и преди е водил листата на партията в 19-и многомандатен избирателен район - Русе, отново оглавява списъка с кандидати за предстоящите избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    Бесарабски ПеПераст
    Аз ще гласувам за Шиши защото ме наеба много добре,както бил наебал и Кирчо и Кокорчо
  • 1
    5
    Куросмук Костадинов
    Аз ще гласувам за "Вгъзраждане" щото ебах Златан Златанов в гъза и съм му обещал.
  • 3
    4
    до 2- и чалгар
    Ега ти "пичагата"! Нищожество, дето сакатият учиндолси чалгар, който опростачи три поколения българи, му плаща луди пари, за да му сменя памперсите, понеже, както е известно, Сакатото учиндолско нищожество не може да се навежда и само да си бърше задника! Че вземи си го този чалгарски "пичага" у вас бе, чалгарино номер 2!"
  • 2
    3
    потрес!
    Можете ли да ги забраивте тези "хубавци" на снимката, тока да се каже - чалгарските русенски депутати? Нищожество до нищожеството, червей до червея, санитар на учиендолския инвалид до санитаря! Срам и позор за русенец, който ще отиде да гласува за чалгарската сбирщина на сакатия учиндолец!"
  • -4
    2
    socrates
    Познавам Анатоли Станев - невероятен професионалист и топ пичага! Само напред, зад теб сме!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари