ГЕРБ - СДС регистрира листата си в Русе

1
Водач на листата е адвокат Николай Братованов
Водач на листата е адвокат Николай Братованов

Водач на листата е адвокат Николай Братованов

ГЕРБ - СДС регистрира в Районната избирателна комисия - Русе листата си от кандидат-депутати за предстоящите избори от Русенска област. Тя е от максималния брой от 14 души, а амбициите на коалицията са да надгради досегашните два мандата и да ги увеличи на три. Водач е адвокат Николай Братованов, който е от гражданската квота и в момента е депутат.

Областният координатор Георги Кръстев призова българското общество да бъде активно, да излезе и да гласува градивно и разумно, без емоция, и тези избори да бъдат изборите на обединението. „Да има правителство, което да бъде обединено около каузи и цели. Каузи, които да бъдат от дневния ред на хората. Така ние от ГЕРБ-СДС разбираме политиката, така влизаме в тази кампания и отново ще бъдем „за“, а не „против“. Затова се актуализирали нашата програма за управление за следващия мандат. Една от тези точки е програмата за саниране, наболяла тема и за Русе. Тя да бъде по старите правила и без съфинансиране от собствениците на блокове. Големите инфраструктурни проекти за Русе област – и магистралата, и новия Дунав мост, и общинските пътища, са приоритет за националното ръководство на партията. Разчитаме на подкрепата на русенци“, заяви Георги Кръстев, предаде Русе Медиа.

Аз лично вярвам, че политиката не е самоцел и не е просто една борба за участие във властта. За нас това преди всичко е отговорност пред обществото. В момента на нас ни е нужно лидерство, изградено на компромис, на обединение и на решаване на проблемите в един дългосрочен и дълготраен аспект. Заставаме с пряк личен ангажимент към всеки един от нашите избиратели, защото нашата кауза е бъдещето на страната ни“, каза водачът Николай Братованов.

Ето и пълната листа на ГЕРБ - СДС за Русенска област:

1.Николай Братованов

2.Георги Кръстев

3.д-р Кристиян Иванов

4.д-р Георги Георгиев

5.Красимир Костадинов

6.Звезделина Минкова-СДС

7.Богдан Донев

8.Мирослав Залев

9.Николай Зарков

10.Евгени Игнатов

11.Иван Иванов

12.Радомир Хараланов

13.Сема Яшарова

14.Станислаав Бонев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Граждани
    Всички са един дол дренки, само имената им са различни, но мазните нагли физиономиии са едни и същи!
  • 10
    3
    Ами това е
    Къса ви е пейката след като прогонихте стойностните хора от партията ви и сега правите пълнеж на листата с едни много добре известни на общество постоянни "абонати" в листите за народни представители и общински съветници. А за синчето на мама и за приятеля на сестрата на Мумията не е нужен коментар.
  • 10
    2
    ....
    От втория в листата първия не може да вземе думата. Сакън да не го засенчи някой на мама синчето
  • 12
    1
    Маринов
    Г.Кръстев,отрочето на майка си,която тича като отвързана кобила до Банкя и обратно,за да вкара сина си в листата за 51-то НС.Такова дебелокожие, като че ли може да съществува само в Русе.Напълно вреден за партията си,този безмълвен субект, отново се е запътил за голямата и винаги пълна ясла,Българският парламент!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари