Италианският знаменосец загуби брачната си халка в река Сена

0
Джанмарко Тамбери обясни, че пръстенът се е изплъзнал от пръста му по време на парада на нациите
Джанмарко Тамбери обясни, че пръстенът се е изплъзнал от пръста му по време на парада на нациите Снимка: АП / БТА

Джанмарко Тамбери обясни, че пръстенът се е изплъзнал от пръста му по време на парада на нациите

Италианският шампион в скока на височина, Джанмарко Тамбери, се изправи пред неочаквано предизвикателство по време на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж, след като сватбената му халка се изгуби в река Сена. Знаменосецът на италианската делегация обясни, че пръстенът се е изплъзнал от пръста му по време на парада на нациите, и след кратък полет, потънал във водите на емблематичната река.

„Твърде много вода, твърде много загубени килограми през последните няколко месеца на подготовката или може би неудържимият ентусиазъм от това, което правехме“, сподели Тамбери в публикация в Инстаграм, адресирана към съпругата му Киара Бонтемпи Тамбери. Състезателят, който спечели златния медал на Олимпийските игри в Токио, признава, че моментът на загубата на пръстена е бил особено емоционален за него. „Вероятно съвкупност от трите неща, но пръстенът се изплъзна, видях го да лети... Проследих го с поглед, докато не го видях да подскача в лодката и да пада във водите на Сена. Няколко мига, които продължиха вечно.“

Въпреки инцидента, Тамбери приема ситуацията с леко сърце и философски поглед. Той изрази надежда, че загубата на халката може да е добра поличба за неговото представяне на Игрите в Париж, като добави: „Но ако наистина трябваше да се случи, ако наистина трябваше да го загубя, не бих могъл да си представя по-добро място. Ще остане завинаги в коритото на Града на любовта.“

Тамбери изрази и увереността си в бъдещите си успехи, завършвайки с думите: „Дано е добра поличба и да се върна у дома с ново злато.“

Възможност за ново злато след неочакваното събитие

След този инцидент Джанмарко Тамбери остава оптимистично настроен и фокусиран върху предстоящите му спортни изяви. Загубата на сватбената халка в река Сена ще остане един уникален спомен за него и съпругата му, а Париж – Градът на любовта, се превръща в свидетел на този необичаен момент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари