Италианска гимнастичка получи предложение за брак по време на Олимпиадата

1
Алесия Маурели каза "Да" на любимия си Масимо Бертелони
Алесия Маурели каза "Да" на любимия си Масимо Бертелони Снимка: АП / БТА

Алесия Маурели каза "Да" на любимия си Масимо Бертелони

Арена "Порт дьо ла Шапел", където се проведе финалът на ансамблите в олимпийския турнир по художествена гимнастика, привлече внимание не само с впечатляващите спортни изяви, но и с романтични моменти. Само в рамките на една седмица, съоръжението стана свидетел на две предложения за брак, превръщайки се в своеобразен център на любовта по време на Олимпийските игри в Париж.

Първото предложение за брак бе направено от златния медалист в бадминтона на смесени двойки, Я Цюн Хуан, който коленичи пред своята половинка веднага след като спечели златото. Няколко дни по-късно, италианската гимнастичка Алесия Маурели преживя същия вълнуващ момент. След като тя и съотборничките ѝ спечелиха бронзовите медали, капитанката на италианския ансамбъл прие предложението за брак от своя партньор Масимо Бертелони.

"Тя каза "Да". Първо олимпийски бронз с "пеперудите", а после и пръстен! Чудесен ден за Алесия Маурели и нейния Масимо", написаха от Италианския олимпийски комитет в Х, като отбелязаха и прякора на италианския ансамбъл – "пеперудите".

Тези романтични предложения обаче не са единствени по време на Олимпийските игри. В Марсилия, след завършването на ветроходната дисциплина скиф, французойките Сара Стеяр и Шарлин Пикон бяха посрещнати на брега с коленичили и пръстени в ръцете партньори, което добави още един емоционален момент към Игрите в Париж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1
    Защо първо не четеш, а после да пишеш? Стилияна е на 18 , а италианската бъдеща булка на 27. Има си правилници, които се пишат от специалисти, вкл. и възрастовите групи, можеш да прочетеш какви са.
  • -1
    1
    Петър
    Защо допускат деца гимнастички ? Стилияна в трети или четвърти клас е ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари