Йордан и Петър - братска сила в битка за триумф

2
Петър е русенец и оглавява доброволен отряд за гасене на пожари
Петър е русенец и оглавява доброволен отряд за гасене на пожари Снимка: "Бягство към победата" / Facebook

Петър е русенец и оглавява доброволен отряд за гасене на пожари

Братя от Варна и Русе се впускат в "Бягство към победата"

Морето и пътешествията свързват Йордан и Петър - двама братя с три години разлика, които ще участват в предизвикателното телевизионно състезание "Бягство към победата". Въпреки че са родени в различни градове, двамата са израснали край морския бряг и са преживели множество премествания в детството си, което ги е превърнало не само в братя, но и в най-добри приятели.

Йордан, по-големият брат, е роден във Варна и има над 20-годишен опит в информационните технологии. В момента той заема ръководна позиция в IT сектора. Макар да е по-общителният от двамата, Йордан споделя същите хобита като брат си.

Петър, родом от Русе, работи като вътрешен одитор. Освен професионалните си ангажименти, той е поел отговорността да ръководи доброволно формирование за гасене на пожари. В свободното си време Петър се отдава на планински преходи и колоездене, а страстта му към автомобилите се изразява в колекционирането на модели.

И двамата братя са възпитани с ценности, които ги подтикват винаги да помагат на хората около себе си. Въпреки че смятат, че се познават отлично, те виждат в "Бягство към победата" възможност да открият нови, непознати страни един за друг.

Участието им в предаването е не само изпитание за техните умения и издръжливост, но и шанс да задълбочат връзката помежду си. Двамата се надяват, че предизвикателствата в шоуто ще им разкрият непознати аспекти от характерите им и ще укрепят още повече тяхната братска връзка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари