Братя от Русе и Варна първи напуснаха "Бягство към победата 2"

0
Йордан и Петър разказаха за приключенията и трудната ориентация
Йордан и Петър разказаха за приключенията и трудната ориентация

Йордан и Петър разказаха за приключенията и трудната ориентация

Братя от Варна и Русе първи напуснаха "Бягство към победата 2: Съкровището".

Йордан и Петър, братя с три години разлика, станаха първите участници, които напуснаха риалити предаването "Бягство към победата 2: Съкровището". Двамата се сблъскаха със сериозни затруднения в ориентацията по време на състезанието, което в крайна сметка доведе до тяхното елиминиране.

Въпреки че са родени в различни градове - Йордан във Варна, а Петър в Русе - двамата братя споделят силна връзка с морето, край което са израснали. Детството им е белязано от чести премествания, което е допринесло за изграждането на здрава приятелска връзка помежду им.

В интервю за предаването "Тази сутрин" по bTV Петър сподели: "Много по-близки сме от преди. Винаги разчитаме един на друг."

След отпадането си от състезанието, Йордан разкри една от скритите си мотивации за участие - желанието да бъде пример за сина си. Той вярва, че човек трябва да излиза от зоната си на комфорт, дори когато се чувства слаб или несигурен в способностите си.

"Изпитвахме известно притеснение. Не знаехме как ще реагираме на камерите. Мотивацията ни не беше да получим някаква медийна изява. Искахме да сме част от някакво приключение", сподели Йордан. Той добави, че първоначално са изпитвали дискомфорт от присъствието на камерите, което е повлияло на способността им да вземат решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари