Интензивен трафик отчитат на гранични пунктове с Румъния и Гърция

1
На границите със Северна Македония и Турция движението на автомобили е нормално
На границите със Северна Македония и Турция движението на автомобили е нормално Снимка: БГНЕС / Архив

На границите със Северна Македония и Турция движението на автомобили е нормално

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния и Гърция, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 06:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам", „Никопол" и „Оряхово" на изход за товарни автомобили, както и на изход за леки автомобили на ГКПП „Русе".

На границата с Гърция трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата" на вход и изход за товарни автомобили. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина" налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

От вчера на ГКПП „Калотина" временно е преустановено преминаването на вход на леки автомобили поради извършване на строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация.

На границите с Република Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    русенка
    Мостът на дружбата е построен за две години и половина. Сега ще го ремонтират цели 2 години. 10 години след 9 септември 1944 г. в Русе освен моста на дружбата са построени и най-голямата тогава жп гара на Балканите, Дом на културата, ВИМЕСС - днешния университет ... През последните две години хиляди тирове денонощно преминават през няколкото южни русенски квартали, двигат шум, тровят въздуха, рушат пътното платно.... Докога ще чакаме някой да се сети или да направи обиколен път извън града, или да построи прозрачни прегради около бул. България???
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари