Илон Мъск ще подкрепя Тръмп с 45 милиона долара месечно

1
Милиардерът обяви публична подкрепа за президентската кандидатура на Доналд Тръмп
Милиардерът обяви публична подкрепа за президентската кандидатура на Доналд Тръмп Снимка: X / Twitter

Милиардерът обяви публична подкрепа за президентската кандидатура на Доналд Тръмп

Милиардерът Илон Мъск активно се включва в политическата сцена в подкрепа на Доналд Тръмп за президентските избори през ноември.

Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla и най-богатият човек в света, е обявил намерението си да отделя по около 45 милиона долара месечно за нов политически комитет за действие, който подкрепя кандидатурата на Доналд Тръмп за президент. Тази информация бе съобщена от "Уолстрийт джърнъл" и е потвърдена от запознати източници.

Този ход на Мъск идва само няколко дни след като той за първи път публично подкрепи Тръмп в президентската надпревара в САЩ. В свое изявление, цитирано от Ройтерс, Мъск нарече бившия президент републиканец "твърд", което допълнително затвърждава неговата промяна към дясната политика.

Подкрепата на Мъск за Тръмп стана очевидна след публикуването на видеоклип, в който бившият президент е показан с кръв по лицето, вдигнал победоносно юмрука си на митинг в Пенсилвания. Този момент бе придружен от звуци на изстрели, което подчерта драматичността на ситуацията.

В своите социални мрежи, Мъск изрази подкрепата си с думите: "Напълно подкрепям президента Тръмп и се надявам на бързото му възстановяване". Той също така добави: "Мъченикът оцеля", което явно се отнася до Тръмп. Мъск допълнително публикува снимка на Тръмп от събитието, като написа: "Последният път, когато Америка имаше толкова силен кандидат, беше Теодор Рузвелт".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари