Илон Мъск: Никога няма да стигнем до Марс, ако Камала спечели

1
Основателят на SpaceX поставя под въпрос лидерските качества на вицепрезидента
Основателят на SpaceX поставя под въпрос лидерските качества на вицепрезидента Снимка: АП / БТА

Основателят на SpaceX поставя под въпрос лидерските качества на вицепрезидента

Илон Мъск, технологичният магнат и основател на SpaceX, отправи остри критики към вицепрезидента Камала Харис след първия телевизионен дебат между нея и бившия президент Доналд Тръмп. Милиардерът изрази съмненията си относно способността на Харис да води Съединените американски щати към амбициозни цели в поредица от публикации в социалната мрежа X.

"Никога няма да стигнем до Марс, ако Камала спечели", заяви категорично Мъск, известен с грандиозните си планове за космически пътешествия. Той подчерта необходимостта от мащабни правителствени реформи, за да се даде възможност за осъществяване на "велики неща" в Съединените щати.

Въпреки че Мъск призна, че Харис е надминала очакванията на мнозина по време на дебата, той остана скептичен относно нейната способност да постига реални резултати. "Когато става въпрос за това да се свършат нещата, а не само да се казват хубави думи, аз съм твърдо убеден, че Тръмп ще свърши много по-добра работа", добави той.

Коментарите на Мъск идват в момент, когато социологическите проучвания показват оспорвана надпревара между двамата кандидати за президентския пост. Дебатът, проведен във вторник вечерта, се счита за ключов момент в кампанията, като двамата кандидати се сблъскаха по редица важни теми, включително икономика, имиграция и външна политика.

Изявленията на влиятелния предприемач предизвикаха разнопосочни реакции в социалните мрежи. Докато някои потребители подкрепиха позицията му, други я критикуваха като пристрастна. Независимо от това, намесата на Мъск в политическия дебат несъмнено ще окаже влияние върху общественото мнение в навечерието на изборите.

Остава да се види как тези изказвания ще повлияят на предизборната кампания и дали ще доведат до промяна в нагласите на избирателите. Междувременно, космическите амбиции на Мъск и визията му за бъдещето на Съединените щати продължават да бъдат обект на интензивен обществен дебат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До Илън Мъск
    Вие отдавна сте на Марс в САЩ ,но не знаете.
  • -1
    1
    Камила Путкамила Харис
    Но пък ще стигнем до пълния фалит и разпад на фащ,скъпи мой,все пак съм била убедена марксистка
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари