Илиян Василев: Мутрите държат паркингите и трябва да има задръствания

11
Та нима държавата не може да направи паркинги сама или да увеличи пропускателната способност на граничните пунктове?!
Та нима държавата не може да направи паркинги сама или да увеличи пропускателната способност на граничните пунктове?! Снимка: БГНЕС

Та нима държавата не може да направи паркинги сама или да увеличи пропускателната способност на граничните пунктове?!

След като Турция и Гърция заплашиха, че ще вземат мерки техният транспорт да заобикаля България - такава възможност съществува през Гърция, Северна Македония и Сърбия, служебният премиер свика спешно съвещание, което има само и единствено пиар цел. Всички знаят, че проблемът е в пленената и корумпирана държава, от върха. Мутрите държат паркингите, за да имат те приходи трябва да има задръствания и да има нужда от паркинги. Та нима държавата не може да направи паркинги сама или да увеличи пропускателната способност на граничните пунктове?! Може, но не го прави, защото мутрите трябва да печелят и да отделят от спечеленото "на горе".

Върнаха и гьола на Капитан Андреево и там са същите - направиха го през съда - техния, на Пеевски ВАС. И всичко това никога не би било възможно без политическия чадър на Пеевски и Борисов, които купуват гласове и издържат на хранилка магистрати, полицаи и политици с тези незаконни финансови потоци от всичко, което е свързано с границите. Те за това и нямат нужда от Шенген защото им пресъхват потоците от рекет, контрабанда и нелегален трафик.

В този проблем се оглежда всичко, което трябва да имате като информация преди да решите за кого да гласувате - за пътищата пред България - единият на ГЕРБ и Пеевски, за повече от същото, и другия - на разкъсването на оковите на пленената и корумпирана държава. Това ви дава стопроцентова гаранция че с Борисов и Пеевски нищо от мечтите за европейска и просперираща България не е възможно. Няма как да вместим националните си надежди в техните лични егоистични амбиции..

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    15
    Вили
    Добре де, с какво помагат коментарите ви на дългочакащите по границите? Че държавата ни е потънала и едвам диша, го знаем всички. Че някой се чудят днес коя кола да си купят или в коя точка на света точно днес да си пият кафето, а други не знаят дали ще могат да купят на детето си китайски маратонки, също го знаем. Но не знаем как да излезем от блатото. Никой умен и разумен човек не иска да се очерни в политиката. Така че всеки се спасява сам. Ето затова шофьорите искат едно - да преминават лесно границата и да не бъдат изнудвани от всякъде и всеки държавен орган за пари. Шенген няма да видим, та затова поне да разширят границите. Ама за това пари няма, виж за избори и всякакви други безсмислени за обикновените, но жизнено важни за "богоизбраните", пари има. За съжаление няма сила на земята, която да накара властите ни да решат наистина проблема. Всичко са само заучени фрази на загриженост и разбиране, докато отмине бурята. И неадекватни решения. Смешно и трагично!
  • 2
    14
    ДС агент Пенчо
    Прав е доносник на ДС мутрите владеят цуфернете паркинги и затова ДС доносник плаче. Според него е редно ДС служители и Доносници да владеят всичко в тази държава.
  • -8
    13
    Advokata
    Как прецени че Бойко купува гласове,тъпан такъв.Какво направиха Кирчо и къмпани,за които живота на бръмбарите е по-важен от живота на хората?
  • 16
    12
    Сопола
    Главните мутри на републиката стоят на първия ред в парламента. По шкембетата ще ги познаете...
  • 11
    11
    към йокин
    каква помощ искаш? Кой да ти помага да си оправиш собственият кенеф? Кой ти е виновен че всички тук серат в собственият си кенеф и не мият след тях? Само лайна и друго няма.Щом като е така,значи на болшинството им харесва да е така и им е добре.Значи няма проблеми.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари