Илиян Василев: Гласовете за ГЕРБ, БСП, "Възраждане" и ИТН отиват директно за Пеевски

2
Такова брутално налагане през пиар, като това на Пеевски не е имало никога
Такова брутално налагане през пиар, като това на Пеевски не е имало никога Снимка: БГНЕС / Архив

Каквото и да ви разправя Борисов, или Запрянов, или Костадинов или Слави Трифонов - те са пионки на Пеевски

Такова брутално налагане през пиар, като това на Пеевски не е имало никога. И вътре и навън в страната. Последната изцепка е пиарът през Елена Йончева и опитът и да договори освобождаване на българските моряци, както самата тя казва, от името на Пеевски, който я бил насърчил. Не е за пръв път Йончева да се договаря с хора, които светът смята за терористи. Това дори не е официалното правителство на Йемен, хутите са извън закона и там - не са международно признати. Не случайно Пеевски я приюти под своето крило в Европарламента, в същата схема е и Станишев. Идеята е освобождаването на моряците да съвпадне с пика на предизборната кампания и Корпулентният да се "къпе в народна любов".

За това никак не мога да приема призивите на някои "демократи" да стоим в страни, докато Пеевски овладява цялата държава. В това число и да не се гласува на изборите поради естетически съображения - това е толкова безотговорно, че на практика се превръща в глас за Пеевски. Още от сега мога да ви уверя - каквито и резултатите да покаже лично той - Пеевски контролира ГЕРБ, БСП, Възраждане и ИТН - тоест туморът е овладял организма на държавата ни и не се лекува през избори, на които отсъстваш.

Гласовете за тези партии - отиват директно в неговата кошница. Каквото и да ви разправя Борисов, или Запрянов, или Костадинов или Слави Трифонов - те са пионки на Пеевски. Защото той владее дълбоката държава, и управлява зависимоститте им. Всички тези политици са еманация на паралелната държава, която контролира официалната държава. Така че битката срещу Пеевски няма да бъде в едно действие, а ще продължи дълго - толкова дълго, колкото е нужно на българина да узрее с мисълта, че пред очите му спретват през тотален пиар нов култ към личността и нова диктатура.

Очаквам БТА, БНТ, Нова и БТВ да ме уведомят за това, какво е закусвал Пеевски и как се грижи за световния мир и климатичния рай. Не само на български, но и на всички езици. Направете си труда - да разгледате официалния информационен поток от България на английски. Ситуацията е Пеевски говори от името на България. Докато вие целесъобразявате.

Запомнете тези избори са референдум за България - "за" или "против" Пеевски. Никакви реформи, никакви членства в Шенген и Еврозоната, никакво смислено развитие не е възможно в държава, управлявана и контролирана от Корпулентния. Защото неговата власт произтича от вашето безвластие.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Българин
    Наебан Василев е пепераст,вече е бил ебан от Пеевски,но не е спечелил нищо от това,демек бадева си е дал пеперасткия заедник и сега бълва змии и гущери и пише всякакви неадекватщини и малоумщини хаха
  • 0
    2
    АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ
    Аз да съм добре бат Дидко , ти на Бойко и на Кирчо не давай вече аз да съм добре
  • -2
    1
    Мухахахахаха
    Тоя олигофрен да не е някакъв ДеБил-ПеПераст,да му еба майката проста ? Всичките изредил,само Простото/Ококореното дето изпраха Пеевски,дадоха му да ги ебе за едно мазно кафенце и осраха Конституцията с негова помощ мухахахаха абе Пиян Василев - поне за една мастика изкара ли с тия глупости дето си ги изтропал ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари