Хванаха русенец с дрога, скрита в кутийки от шоколадови яйца

0
Находка в детски играчки изненада полицаите
Находка в детски играчки изненада полицаите

Находка в детски играчки изненада полицаите

В късните часове на вчерашния ден служители на реда от Първо районно управление в Русе извършиха рутинна проверка, която доведе до разкриването на незаконни вещества. Инцидентът се разигра на улица "Никола Йонков Вапцаров" около 20:25 часа, когато вниманието на патрулиращите полицаи беше привлечено от мъж с подозрително поведение.

При последвалата проверка се установи, че мъжът е 29-годишен жител на крайдунавския град. Претърсването на личните му вещи разкри наличието на забранени от закона субстанции в неговата чанта.

След като беше отведен в Първо районно управление за по-обстойно разследване, младият русенец предаде на органите на реда няколко кутийки от шоколадови яйца. Съдържанието им се оказа далеч от детска изненада - вътре бяха открити свитъци от алуминиево фолио, съдържащи кристалообразно вещество.

Освен това, сред иззетите предмети се оказаха и бучка с неправилна форма от бяло кристалообразно вещество, полиетиленов плик с подобно съдържание, както и свитък със зелена тревиста маса, излъчваща характерния аромат на марихуана. Находката беше допълнена от метален гриндер, по който имаше остатъци от суха зелена тревиста маса.

Случаят е надлежно документиран от полицейските служители, като срещу задържания е образувано бързо производство за престъпление по член 354а от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари