Задържаха мъж с марихуана в квартал "Чародейка"

0
28-годишният мъж предал на униформените топче със суха зелена тревна маса и саморъчно свита цигара
28-годишният мъж предал на униформените топче със суха зелена тревна маса и саморъчно свита цигара Снимка: Архив

28-годишният мъж предал на униформените топче със суха зелена тревна маса и саморъчно свита цигара

На 18 септември 2024 година в град Русе е извършена успешна полицейска операция, в резултат на която е задържан 28-годишен мъж за притежание на наркотични вещества. Инцидентът се е разиграл на улица "Ганчо Карамаждраков", където служители от Второ районно управление на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Русе са провели рутинна проверка.

По време на обхода полицейските служители са установили, че младият мъж носи със себе си вещества, за които е имало съмнение, че са наркотици. При последвалата проверка задържаният доброволно е предал на униформените служители топче със суха зелена тревна маса и саморъчно свита цигара, съдържаща подобно вещество. И двете иззети находки са имали характерната миризма на марихуана.

В резултат на тези действия срещу 28-годишния русенец е образувано бързо производство за престъпление по член 354а от Наказателния кодекс, който се отнася до незаконно притежание на наркотични вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Чародейка
    В Чародейка със карамфил и рози ли да бъде задържан? Или със Виноград?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари