Хванаха дрогиран шофьор без книжка в Русе

1
34-годишният русенец отказал да даде кръвна проба
34-годишният русенец отказал да даде кръвна проба

34-годишният русенец отказал да даде кръвна проба

Служители на Второ районно управление на Министерство на вътрешните работи (МВР) - Русе са задържали неправоспособен водач, който е шофирал под въздействието на наркотични вещества. Инцидентът е регистриран в нощта на 20 октомври 2024 година.

Установени множество нарушения при проверката

При рутинна проверка полицейски екип е спрял товарен автомобил "Опел Виверо", управляван от 34-годишен русенец. На място е бил извикан екип на пътна полиция за съдействие при извършването на проверка за употреба на алкохол и наркотични вещества.

Положителна проба за наркотици

Тестът за наркотични вещества е дал положителен резултат за употреба на амфетамин и метамфетамин. Водачът е получил талон за медицинско изследване, след което е бил конвоиран до университетска болница "Канев", където е отказал да предостави проби за допълнително изследване.

За констатираните нарушения полицейските служители са съставили актове по смисъла на член 5, алинея 3, точка 1, предложение 2 и по член 150 от Закона за движение по пътищата. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Тцтцтц
    Те масово карат без книжки а за дрога да не говорим
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари