Хутите изстреляха балистична ракета към летище „Бен Гурион”

0
Израелските военни успешно неутрализираха заплахата от йеменските бунтовници
Израелските военни успешно неутрализираха заплахата от йеменските бунтовници

Израелските военни успешно неутрализираха заплахата от йеменските бунтовници

Жителите на Централен Израел, включително на град Тел Авив, бяха стреснати от звука на сирени за въздушна тревога в ранните часове на деня. Последвалите силни експлозии накараха много хора да потърсят убежище. Израелските въоръжени сили съобщиха, че са прехванали успешно ракета, изстреляна от територията на Йемен, предаде Ройтерс.

Йеменските бунтовници хути поеха отговорност за атаката, заявявайки, че са изстреляли балистична ракета към международното летище "Бен Гурион", разположено в близост до Тел Авив.

Според техни изявления, нападението е било планирано да съвпадне с очакваното завръщане на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху от Ню Йорк, където той се обърна към Общото събрание на Организацията на обединените нации.

Това е втората атака на хутите срещу Израел в рамките на по-малко от 48 часа. Предишният ден също беше белязан от успешно прехващане на ракета, изстреляна от йеменските бунтовници.

По-рано същия ден движението на хутите изрази съболезнования за кончината на Хасан Насралла, лидер на ливанската групировка "Хизбула". Насралла, който беше ключова фигура в подкрепяния от Иран алианс срещу Израел, загина при израелски въздушен удар в столицата на Ливан - Бейрут.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Нов Кмет
    Смърт на ционизма!
  • 2
    4
    Куросмук Зеленски
    И аз искам една,писна ми да пера памперса на БайПън!
  • 2
    3
    Мухахаха
    Абе укропитешки ДеБили,аз съм бесарабски траверс и съм невероятно тъпо животно,искам балистична кожена ракета отзад каквато ще получи куросмук Нетаняху в гъза ебаху
  • -3
    2
    Мухахахахаха
    Абе русофилистични дебили, това "ролинг он флоор" е нещо като "сити хол", нещо като "евразийски съюз" ... Невероятно тъпи животни сте това руснаците, а за русофилистиците думи нямам. Това ли ви е "алтернативата" на Запада-"ролинг он флоор" и "сити хол"?!
  • 3
    1
    фена на Путин
    Ха ха ха ха ха хахахааахххааааа ! Как беше на кравешки, ролинг он флоор ! Ами утре Владюша ако им даде от неговите, както сащ дава на наркомана ? Цялото газа ще замирише на еврейско препечено . Хегемонията над света на сащ и евреите е към своя жалък край. Щом вече и голи племена плющят балистични ракети и не ебават нищо и никого.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари