Христо Стоичков: Седемте медала върнаха България на картата на света!

0
Стоичков изрази благодарността си към Илияна Раева и всички, които са допринесли за успеха на българските спортисти
Стоичков изрази благодарността си към Илияна Раева и всички, които са допринесли за успеха на българските спортисти

Според Стоичков ансамбълът ни по художествена гимнастика се е представил безупречно

Христо Стоичков, легендата на българския футбол, изрази своята удовлетвореност и гордост от представянето на българските спортисти на последното състезание, където бяха спечелени седем медала. Той подчерта, че тези отличия са от огромно значение, защото върнаха България на световната спортна карта.

Стоичков сподели пред NOVA, че спортът е такъв, че винаги ще има както победители, така и загубили, и в този контекст няма място за обвинения.

В изказването си Стоичков също така изрази своята благодарност към Илияна Раева и целия екип, който е работил усилено за постигането на тези успехи – от треньорите до физиотерапевтите и лекарите. Той отбеляза, че състезателките по художествена гимнастика са показали безупречни изпълнения, макар че днес са допуснали малка грешка. Според него, този успех е плод на много труд и отдаденост от страна на всички замесени в подготовката и състезанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари