Христо Стоичков: Благодаря на Бог, че ме дари с внук!

2

Малкият Ицо се роди жив, здрав, прекрасен!

Христо Стоичков стана дядо на внук. Легендарният футболист съобщи за щастливото събитие с пост и снимки на момченцето във Фейсбук.

"Христо е тук! Благодаря на Бог, че ме дари с внук! Благодаря на дъщеря ми Христина и на Карлос, че малкият Ицо се роди жив, здрав, прекрасен! Животът е пред него! А ние сме с него!"

Стоичков изразява своята благодарност и радост от раждането на внука си, когото нарича "малкият Ицо". Той благодари на дъщеря си Христина и нейния партньор Карлос за това, че са донесли на бял свят здраво и красиво бебе. Стоичков завършва с оптимистично послание за бъдещето на детето и уверение за подкрепата на семейството.

Това е прекрасен момент за семейството на Христо Стоичков. Камата има две дъщери и една внучка. Той очакваше с нетърпение да приветства първата мъжка рожба в семейството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари