Гюнер Тахир: Ахмед Доган може да е в Русия

0
Според лидера на НДПС, Доган е напуснал страната и може да е в Русия
Според лидера на НДПС, Доган е напуснал страната и може да е в Русия Снимка: Euronews Bulgaria

Според лидера на НДПС, Доган е напуснал страната и може да е в Русия

Вътрешните напрежения в ДПС могат да доведат до затруднения за партийната регистрация за предстоящите предсрочни избори на 27 октомври. Това мнение изрази Гюнер Тахир, бивш заместник-председател на ДПС и настоящ лидер на Национално движение за права и свободи (НДПС), в ефира на "Добро утро, Европа".

Тахир беше категоричен, че „ако някой се чувства истински част от ДПС, трябва да се яви единствено чрез партията, която ще се състезава самостоятелно – НДПС. Той допълни, че утре неговата партия ще подаде документи за регистрация за предстоящия вот.

Според Тахир, съставът на 22-те районни избирателни комисии, вече утвърдени от Централната избирателна комисия, показва превес на фракцията, лоялна към Ахмед Доган.

Лидерът на НДПС също така съобщи, че разполага с информация за временен отдих на Доган извън страната. По думите му, не е изключено той да се намира в Русия, след като е напуснал през Черно море. „Ако е в чужбина, най-естественото място за него би било Русия, тъй като не е желан в Турция“, допълни Тахир.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари