Губернаторът на Курск: 28 селища са под украински контрол

1
Силите на Киев са навлезли на 12 км в руската територия
Силите на Киев са навлезли на 12 км в руската територия Снимка: АП/ Gavriil Grigorov

Силите на Киев са навлезли на 12 км в руската територия

Губернаторът на руската Курска област Алексей Смирнов заяви днес, че Украйна контролира 28 населени места в пограничната област и че силите на Киев са навлезли на 12 км в руската територия по време на нахлуването, започнало на 6 август.

Смирнов заяви, че украинските сили са използвали снаряди с химическо оръжие по време на нахлуването си там, съобщават руските медии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    До 14
    Без тумора УСрайна светът ще се превърне в рай, в наистина едно добро място за живот. Харесва ми, че се намери една нация, една държава, която развенча мита за "самое могучое и непобедимое" лайНАТО. А Зеленски направи това, което почти никой друг не успя да направи - а именно направи своята държава за смех и посмешище. Изчезна уважението към бандеронацистката клоака (то пък кога ли и го е имало) и остана само презрението към военнопрестъпниците
  • -3
    11
    до 11
    Без тумора РуZZия светът ще се превърне в рай, в наистина едно добро място за живот. Харесва ми, че се намери една нация, една държава, която развенча мита за "самая могучая и непобедимая" армия. А Путлер направи това, което почти никой друг не успя да направи - а именно направи своята държава за смех и посмешище. Изчезна уважението към Блатная и остана само презрението към военнопрестъпниците
  • 0
    10
    Лойд Остин до 12
    Като ти пъхна черната мамба и ти ще почнеш да повтаряш като развалена плоча...само Оххх и Аххх ще се чува от тебе хахаха
  • 0
    9
    до 11
    кво повтаряш като олигофрен бе малоумник
  • -1
    8
    Фък дъ УКР
    Клозетна УСрайна няма никакъв шанс срещу Русия. Това мизерната бандеронацистка клоака прекрасно го знае, поради което проси оръжие от Запада, подобно на маймуна с граната. Мизетната клоака УСрайна, задължително трябва да бъде ликвидирана и разпарчетосана, за да се даде шанс на човешката цивилизация! Без тумора УСрайна, света ще стане едно много добро място за живот!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари