Говори собственикът на имота с 1200 адресни регистрации

3
Манипулация или грешка? Скандал с адресна регистрация преди изборите в Стамболийски
Манипулация или грешка? Скандал с адресна регистрация преди изборите в Стамболийски

Местната служба ГРАО разкрива сериозен проблем с адресните регистрации в ромската махала в Стамболийски

В Стамболийски се разрастват съмненията за предизборна манипулация след открит абсурден случай, свързан с масова регистрация на един и същи адрес. Според данните на местната служба ГРАО, над 1200 души са регистрирани на адреса на къща в ромската махала на града, на улица „Петко Рачов Славейков“ №31. Имотът обаче е пуст, тъй като неговите собственици са починали, а настоящият собственик твърди, че никой не живее там.

Парцелът е лично мой и празен. Купих го преди 20 години и всяка година преди избори се повдига въпросът за това, но нямам нищо общо с този случай“, заяви пред NOVA собственикът на имота. Това е породило подозрения за неправомерна регистрация на хора с цел участие в избори.

Главният експерт в служба „Грао” към общината Радка Томова обясни в интервю, че не става въпрос за изборен туризъм, а за наследници на стари жители на града. „Тази регистрация е още от времето, когато се създаваха улиците в града. Районът е бил накрая на населеното място и е възникнала махала върху частни и общински терени. От години не извършваме нови регистрации на този адрес“, каза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Кръстника
    Тези хорица си живеят там още от Римско време. FZYYZ
  • -5
    3
    Д-р Костадин Костадинов
    Аз, Митрофанова и Вгъзраждане сме собственици на имота. Тук ще бъде погребан Куролап Путин като му отрежат главата руснаците, щото в Русия руския народ няма да позволи тиранина да бъде погребан на руска земя. Затова Аз, хора от Вгъзраждане и руското посолство ще предоставим земя на семейството на Куролап Путин да го погребат на българска земя.
  • 2
    2
    Alèx
    ИСКАМ ДА ТИ ВИДЯ ИМОТНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ, КАКТО И НА МАГАРЕВ, ДЕТО ДОУНИЩОЖИ БГ АРМИЯТА? Я СА СКРИЙ МА, МИЖИТУРКООО!
  • 1
    1
    Alèx
    ЯВНО ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА И ОТ СВИНСКАТА ПАРТИЯ? КАКВОТО И ДА ГОВОРИ, ТО НЕ Е ИСТИНА! ИБАХ ТЕЗ НАСЛЕДНИЦИ! АЛОУУ, ПЛАТЕНА ГЯУРСКА КУКУМЯВКО ОТ ТАГАРЕНКО ВО, НА КОГО ГИ РАЗПРАВЯШ МА, МЪРШО??
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари