Гостите на фестивала с драконови лодки могат да опитат коктейл с 1200 подправки

0
"Летяща Фея" обещава да впечатли със своята неповторима комбинация от вкусове
"Летяща Фея" обещава да впечатли със своята неповторима комбинация от вкусове

"Летяща Фея" обещава да впечатли със своята неповторима комбинация от вкусове

Коктейлът "Летяща Фея" на фестивала на Драконовите лодки: Уникалният вкус на Маутай.

Фестивалът на Драконовите лодки, провеждан в Николово, предлага на своите посетители не само зрелищни състезания и културни изживявания, но и уникални кулинарни изкушения. Един от най-забележителните предложения на фестивала е коктейлът "Летяща Фея", който обещава да впечатли със своята неповторима комбинация от вкусове.

Една от задължителните съставки в този коктейл е Маутай - специална азиатска напитка, която се произвежда само в малък район в Китай. Тази алкохолна напитка е обект на многобройни разкази и легенди, но ще се спрем само на някои от най-интересните аспекти на нейното производство и уникални характеристики.

Маутай се прави от сорго и преминава през продължителен процес на ферментация в глинени делви, който трае около година. За сравнение, производството на уиски отнема само около седмица. Тази дълга ферментация придава на Маутай неговия богат и комплексен ароматен профил. Учени са установили наличието на около 1 200 различни аромати в тази напитка, което я прави истинско удоволствие за сетивата.

Във видеото, предоставено на фестивала, може да се види как се приготвя коктейлът "Летяща Фея". Освен това, посетителите на фестивала имат възможността да научат много интересни подробности за Маутай, неговите традиции и начините на сервиране и консумация.

Коктейлът "Летяща Фея" остава едно от най-вълнуващите изкушения на фестивала, предоставяйки неповторимо изживяване за всички любители на добрия вкус и изисканите напитки. Не пропускайте шанса да опитате тази уникална напитка и да се потопите в богатата култура и традиции, свързани с Маутай, по време на фестивала в Николово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Путин Хуйло
    Аз когато пръдна с разпрания си джендърски гъз и се усещат 1200 аромата от всичките амуджи,които са ме минали! Слава УСРаина!
  • 1
    4
    Алоуу Редакторът Петенце
    Последно 1200 подправки или 1200 аромата? Серизно ли приемаш думите подправка и аромат за синоними?
  • 1
    3
    123
    Да го налеят с фуния в задника на пенчо този коктеин. Супер атракция ще стане. Ще се посмее ограбения народец.
  • 6
    2
    До 1
    Иванеее ще ти го набия в гъза с топките и ще те приклещя както кучетата спермояд долен
  • -11
    1
    Ivan11
    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: [email protected]
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари