Горя гараж в квартал "Захарна фабрика"

1
Помещението е било заключено
Помещението е било заключено

Помещението е било заключено

През последните два дни пожарникарите от МВР - Русе са имали натоварен график, отговаряйки на десет сигнала, свързани с пожари и инциденти, съобщиха от пресцентъра на ведомството. Основната част от сигналите са били за пожари в сухи треви, които за щастие не са нанесли щети и няма пострадали.

Пожари в Русе и региона

Екипите са гасили огъня на различни места в град Русе, включително на "улица Елисавета Багряна", "улица Родина" и "улица Кариера". Същевременно в двора на къща в град Мартен и в село Полско Косово също са били регистрирани пожари в сухи треви. В района на местностите „Буйна Яна“ и „Трите гълъба“ в Русе, както и до пътя от град Мартен за село Николово, пожарникарите са успели да предотвратят разрастването на огъня.

Запалени отпадъци и паднало дърво

Един от сигналите е бил за запалени отпадъци на нерегламентирано сметище в град Сеново. В този случай екипите на пожарната са успели да овладеят ситуацията и да предотвратят потенциални щети.

Друг инцидент, изискващ намесата на огнеборците, е бил свързан с паднало дърво в село Табачка, което също е било успешно отстранено.

Пожар в гараж в Русе

Най-сериозният инцидент през последните два дни е бил пожар в гараж на "улица Алея Ралица" в град Русе. Сигналът е постъпил рано тази сутрин и екип от Втора РСПБЗН - Русе е пристигнал на място между 05:54 и 06:55 часа, за да потуши огъня. Според първоначалната информация, пожарът е възникнал поради самозапалване на съхранявани горими материали в помещението. Гаражът е бил заключен, няма следи от взлом, а ползвателят му е бил извън страната. Според собственика на гаража, никой не е влизал вътре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари