Главният мюфтия поздрави Делян Пеевски за изборните резултати

0
Двамата разговаряха за реализирането на Социалната кухня
Двамата разговаряха за реализирането на Социалната кухня Снимка: Пресцентър ДПС

Двамата разговаряха за реализирането на Социалната кухня

Главният мюфтия д-р Мустафа Алиш Хаджи поздрави председателя на ДПС Делян Пеевски за изборните резултати и представянето на партията на проведените парламентарни и европейски избори, съобщи пресцентърът на ДПС.

Пред водача на мюсюлманите в България, Делян Пеевски подчерта, че ДПС и лично той са ангажирани максимално с решаването на проблемите на българските мюсюлмани, като пълноправни български граждани и изрази подкрепата си за мюсюлманското изповедание в България, се посочва в съобщението.

От пресцентъра информират, че на срещата двамата са обсъдили необходимостта от стабилност на политическата система в страната и желанието на българските мюсюлмани за управление, което е насочено към решаването на проблемите на хората.

Главният мюфтия е благодарил за съдействието за реализирането на Социалната кухня към Главно мюфтийство, която вече работи и на Курбан Байрам там е било раздадено дарение от лидера на ДПС.

В началото на годината почетният председател на ДПС Ахмед Доган и Делян Пеевски обявиха инициатива за създаването на социална кухня и към Главно мюфтийство, като целта на инициативата е да обединява хората, независимо от тяхната вяра и етнос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Арслан Дервишоглу
    Ашколсун машала ходжа ефенди, кафето е най-сладко при Делян ага нал' тъй. По колко върви един фес, за един аркадаш питам?
  • 10
    2
    SB
    Да мунаправят подарък Сюнет на свинята или да го кастрират по погрешка .НЕРЕЗА му мръсен
  • 11
    1
    Ходжата
    Аууууу, ще режем пишката на Грухчо май! А пó назима – и гушката!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари