ГЕРБ ще се срещне с ПП-ДБ, но остава против правителство с втория мандат

0
Скептични сме към това доколко парламентарна група с 39 души може да си позволи да диктува дневния ред на обществото, заяви Деница Цачева
Скептични сме към това доколко парламентарна група с 39 души може да си позволи да диктува дневния ред на обществото, заяви Деница Цачева

Скептични сме към това доколко парламентарна група с 39 души може да си позволи да диктува дневния ред на обществото, заяви Деница Цачева

ГЕРБ - СДС ще се срещне с ПП - ДБ по предложените приоритети, но остава твърд в позицията си за правителството.

ГЕРБ - СДС обяви, че ще откликне на поканата за разговори с ПП - ДБ по предложените от тях приоритети, но запазва твърдата си позиция, че няма да подкрепи правителство с втория и третия мандат в рамките на 50-ото Народно събрание.

Срещата, която се очаква да се проведе утре, ще включва участието на Деница Сачева, Рая Назарян и Росен Желязков от страна на ГЕРБ - СДС. От ПП - ДБ ще присъстват Божидар Божанов, Надежда Йорданова и Людмила Илиева.

"Скептични сме към това доколко парламентарна група с 39 души може да си позволи да диктува дневния ред на обществото и как парламентарна група, която е загубила 300 000 гласа, продължава да нравоучава. Въпреки това парламентарната група на ГЕРБ - СДС ще прояви разум, ще се отзове на тази покана за среща.

Нашата позиция за трети и втори мандат остава непроменена – няма да подкрепим правителство с втори и трети мандат. Но трябва да водим диалог и темите, описани като приоритети, остават и наши приоритети и сме убедени, че трябва да се работи по тях.

Надяваме се, че предстоящата предизборна кампания ще даде възможност на колегите да преосмислят поведението си и в следващия парламент да може приоритетите, които непрекъснато представяме пред обществото, да станат реални политически резултати", посочи Сачева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    daskal
    На тези двете от снимката дори само физиономиите им стигат, за да са ясни нещата.
  • -1
    4
    и още,
    на пет места в страната има възможност да се черпи газ от него!
  • -1
    3
    тссссс,
    стига с тоя паток, стана ясно, че е строен съгласно правилата на ЕС, капацитетът му е зает пак по правилата на ЕС, транзитните такси се плащат редовно, има свободен капацитет, ако някой поиска! Какво повече за него?!? BTW, газовите доставки от Русия не са под санкции!
  • 0
    2
    потрес!
    Повече от нагло е корумпираната гнусна ДеБил-ПеПерастка шайка да иска да управлява България с кирливите си 39 депутата.Шайката обаче много се страхува от още едни избори защото тогава може и 9 депутата да нямат.Най корумпираната измет щяла да бори корупцията - това е някакъв тъп виц.Нагъзените Пеевски Подлоги бяха снимани с крупни контрабандисти,на които осигуряваха чадър срещу комисионна.Затова и ДеБил-ПеПерастката измет трябва да бъде изхвърлена на бунището където и е мястото,а отрепките Кирчо и Кокорчо заедно с мустакатата уруспия ЕугЛена да бъдат с повдигнати обвинения от прокуратурата!
  • 5
    1
    потрес!
    Повече от наглост е двукопитното от женски пол вляво на снимката, да се показва по медиете! За Минзухарка, видната ГЕРБерастка става дума, пардон, за Теменужка, която извърши чудовищно национално предателство, но вместо в сливенсия затвор, се подвизава в Парламента на България! По нареждане на Боко Тиквата от СИК, разбирай - по нареждане на Путин, Минзухарка подписа престъпен договор за "Турски поток", подарен на чудовището в Кремъл, но с наши три милиарда, които банкянската мутра раздава, сякаш са му печалба от "Ипон" и от грабежите когато се е подвизавал като магистрален бандит! И има наглостта Минзухарка да лъже, че става дума не за "Пътна карта", а за "Паметна бележка"! Затова всички ГЕРБерастки престъпници треперят и се напикават от страх само като чуят за закони против корупцията! Защото приемат ли се тези закони, цялата им парламентарна група, с техните кметове, областни и прочее банкянски слуги, директно поема към затвора! ГЕРБерастките престъпници са откраднали от народа близо 50 милиарда за 12 години престъпно, корумпирано, неграмотно и некадърно управление! А дебеланата ГЕРБачева, пардон - Сачева, да престане да се показва по медиите ,много е противна за гледане!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари