Футболни съдии призовават за подкрепа на Мартин Венев

1
Асоциацията на съдиите по футбол в България обяви благотворителна инициатива
Асоциацията на съдиите по футбол в България обяви благотворителна инициатива Снимка: Facebook

Асоциацията на съдиите по футбол в България обяви благотворителна инициатива

Асоциацията на съдиите по футбол в България (АСФБ) демонстрира солидарност и съпричастност към своя колега Мартин Венев, който наскоро преживя трагичната загуба на съпругата си Биляна Петрова. Организацията обяви благотворителна инициатива, целяща да подкрепи Венев и неговото семейство в този труден период.

Коледен турнир с благородна кауза

По решение на Управителния съвет на АСФБ, традиционният Коледен турнир по футбол между представителните отбори на футболните съдии от четирите зони ще се превърне в платформа за набиране на средства с благотворителна цел. Това не е първият път, когато асоциацията използва спортното събитие за подкрепа на благородни каузи.

Призив за съпричастност

АСФБ се присъединява към призива за съпричастност, отправен от Съдийската комисия на Българския футболен съюз (БФС). В официално съобщение асоциацията заяви: "АСФБ подкрепя призива за съпричастност, отправен от Съдийската комисия на БФС за подпомагане семейството на нашия колега и приятел Мартин Венев, в този труден за него период."

Възможности за дарения

Асоциацията е създала няколко канала за тези, които желаят да помогнат:

  1. Директни дарения по време на турнира в комплекс "Царско село". Датата ще бъде определена след приключване на мачовете от календара за 2024 година.
  2. Банков превод към сметката на АСФБ в УниКредит Булбанк: IBAN: BG20UNCR96601048069703 Основание за превода: Апел за съпричастност
  3. Лични банкови сметки на децата на Мартин Венев:
    • Белослава Мартинова Венева: BG72FINV91502017801851
    • Християна Мартинова Венева: BG07FINV91502017801857

Призив към футболната общност

Управителният съвет на АСФБ завършва своето обръщение с призив към всички футболни съдии за подкрепа, демонстрирайки силата на единството в професионалната общност в моменти на лична трагедия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари