Фермери отвлякоха и биха мъж, отказал да работи в кравеферма в петричко село

0
36-годишният мъж е понесъл удар по лицето и порезна рана в областта на едното ухо
36-годишният мъж е понесъл удар по лицето и порезна рана в областта на едното ухо

36-годишният мъж е понесъл удар по лицето и порезна рана в областта на едното ухо

Под ръководството на Районна прокуратура - Благоевград се разследва случай, при който двама мъже отвлякоха и биха мъж, отказал да работи в кравеферма в петричко село.

Районна прокуратура - Благоевград, чрез своето Териториално отделение в Петрич, води разследване по случай на престъпление по чл. 159а, ал. 2, т. 2, пр. 1, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс. Престъплението включва набиране и транспортиране на отделно лице чрез използване на принуда.

На 24 юни 2024 година 36-годишният Г.К. е бил незаконно транспортиран от град Петрич до кравеферма в село Марикостиново. В хода на инцидента, пострадалият е бил заплашен и спрямо него е била приложена сила – нанесен е удар по лицето и порезна рана в областта на едното ухо.

Разследващите органи са установили извършителите на деянието - 44-годишният А.Н. и 31-годишният М.Г., и двамата регистрирани като земеделски производители. Те са действали с цел да използват Г.К. за принудителен труд.

Събраните доказателства по време на разследването потвърждават вината на А.Н. и М.Г., които вече са привлечени в качеството на обвиняеми. По искане на Районна прокуратура - Благоевград, спрямо тях са взети мерки за неотклонение „задържане под стража“.

Разследването продължава, а органите на реда гарантират, че ще бъдат предприети всички необходими действия за установяване на пълната истина и справедливо наказание за виновните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    А пък аз
    им съчувствах на фермерите и ги подкрепях в протестите.В този случай се видя другото им лице.След като заставят човека с бой да работи за тях, значи, че няма да му платят.Гнусно и гадно.А може би е единичен случай.
  • 7
    1
    dgd
    Ами да. Както е тръгнало в най-скоро време ще трябва да се върне робовладелството за да има кой да работи.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари