Фен вбеси Григор Димитров в Шанхай

0
Българският тенисист влезе в словесна схватка с фен, който за малко да го спъне
Българският тенисист влезе в словесна схватка с фен, който за малко да го спъне

Българският тенисист влезе в словесна схватка с фен, който за малко да го спъне

Григор Димитров в напрегната ситуация с фен след победа в Шанхай

Българската тенис звезда Григор Димитров се оказа в центъра на напрегната ситуация с фен след победата си над Алексей Попирин в третия кръг на Мастърс турнира в Шанхай. Инцидентът, който потенциално можеше да ескалира в по-сериозен конфликт, се разви, докато хасковлията напускаше корта сред множество ентусиазирани поддръжници.

Видеозапис на случката показва как Димитров се движи плътно зад охраната си, заобиколен от десетки фенове, стремящи се да го докоснат. Внезапно, явно провокиран от нещо зад гърба си, тенисистът се обръща и посочва някого от тълпата. След първоначален неуспешен опит да разреши ситуацията, Димитров отново се приближава към въпросния човек.

Според информация от sportskeeda.com, инцидентът е бил предизвикан от "нетърпелив за снимка и автограф фен", който се е приближил прекалено близо до 33-годишния българин, който за малко да се спъне и падне. Това очевидно е предизвикало гнева на Димитров, който се е насочил "агресивно към публиката, преди да се оттегли".

Ситуацията не е продължила дълго и е приключила след кратка дискусия, след което охраната е извела Григор Димитров от мястото на инцидента.

Този случай повдига въпроси за баланса между ентусиазма на феновете и личното пространство на спортистите, особено в моменти на повишено напрежение след важни мачове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари