Евгени Минчев: Кое накара хората да харесват брадати травестити?

1
Кое донесе това вселенско объркване?, пита Минчев
Кое донесе това вселенско объркване?, пита Минчев Снимка: Facebook

Кое донесе това вселенско объркване?, пита светският хроникьор

Евгени Минчев, популярна фигура в светските среди, изрази недоволството си от откриването на френската Олимпиада чрез публикация в социалните мрежи. Той сподели своето мнение за церемонията, като акцентира на негативните си впечатления от представените артистични елементи.

В публикацията си Минчев започва с обикновен и неангажиращ момент - той споделя, че си яде банан, докато мисли за живота. Това обаче служи като въведение към неговата критика относно събитията, които следват откриването на Олимпиадата. Светският хроникьор отбелязва, че според него, церемонията е била изпълнена с „разнопосочни мнения“ и „вселенско объркване“. Това го е накарало да премахне от списъка си с приятели в социалните мрежи хора, които той смята за „объркани и заблудени“.

Минчев изразява недоволство от артистичните изяви на събитието, които според него представят „дебели, грозни, брадати травестити“ като форма на изкуство. Той подчертава, че не вярва на тези артисти да се плаща за техните изяви, а по-скоро ги вижда като „предлагащи се сами на вещерските кръгове за шепа внимание и щипка одобрение“. В своята публикация той използва силни думи, като описва тези представления като „долнопробно, евтино, ненужно“.

В предишна публикация, Евгени Минчев споделя своята представа за Олимпиадата като събитие, което трябва да олицетворява „мъжественост, добър вкус, полова отчетливост и хармония“. Той изразява съмнение относно целта на организаторите и какво се опитват да постигнат с подобни изяви. В своето изказване той се пита „къде са олимпийците ни да се изкажат за този пасквил, къде е Църквата, патриарха, обществеността“.

Минчев завършва публикацията си с перифраза на стара мисъл: „Страхувам се от французите, дори когато правят Олимпиада, като изразява своето недоволство от френската култура и история, подчертавайки, че „зловещата им същност личи още от това как са постъпвали с кралете си“.

Критичните коментари на Евгени Минчев предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи, като много хора изразиха своите несъгласия или подкрепа към неговите възгледи. Въпреки това, публикацията му отразява личното му мнение и предизвика широка дискусия относно представянето на различни културни и артистични елементи на големи международни събития като Олимпиадата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Фък дъ УКР
    До 2 Неграмотна бесарабска ПеПеруго,защо сам си пишеш и сам си отговаряш ? Отдалеч от теб се носи смраД (така се пише правилно,боклук бесарабски) на препълнен контейнер! Изкъпи се,травестит брадат!
  • 0
    2
    Фък дъ РФ
    До 1 Не можеш ни заблуди. Преструваш се на някой, който не си. Отдалеч се носи смрат на русофилистична мърша.
  • -5
    1
    Учуден
    Какво им е на брадатите травестити ? Аз например съм точно такъв брадат травестит от бесарабски произход. Мен никой не ме харесва защото мириша на кофа за боклук,престояла цяло лято на слънцето,но това са подробности - дано скоро събера за смяна на пола,че май оная маймуна в Киев му се видя края и не знам как ще заработвам после....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари