Електробусите в Русе масово са "За депо", докато пътниците се "пържат" на спирките

9
Русенка алармира за нередности в градския транспорт
Русенка алармира за нередности в градския транспорт Снимка: Русе / Facebook

Русенка алармира за нередности в градския транспорт

Недоволството на жителите на Русе от проблемите с градския транспорт се засилва, като една русенка сподели възмущението си във Фейсбук, отправяйки директен сигнал към кмета Пенчо Милков.

В публикацията си тя описва случилото се на улица "Николаевска" до ЖП гарата в пиковия час - 17:05. При температура от 38 градуса, тя отбелязва, че това е третият автобус с надпис "За депо" в рамките на 7-8 минути, който минава без да качва пътници. Русенката подчертава, че разреждането на разписанията на автобусите е довело до неудобства за жителите на града.

„Всички, които разредихте разписанията на автобусите, си джиткате с автомобили и обяснявате за чист въздух или сте си седнали удобно някъде на климатик, а електората... майната му, нека се пече!“ - гласи критичният пост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    38
    до русенлията
    Ами ходи ти пеша за здраве, що подскачаш?!? Или искаш персонален автобус?!?😁😁😁
  • 1
    37
    Русенлия
    Автобусите пращят от копелдаци с големи раници. Човек не може да влезе от тях. Защото пътуват безплатно, вместо да бъдат пуснати училищни автобуси. После защо куопелдаците били с наднормено тегло. Ами нека си плащат билетчетата или да вървят пеша за здраве!
  • 6
    36
    Хайдутин
    Хората са го казали народа мълчало на слънце се пекало а кой се разбунтувало у собствен Мерцедес с климатик пътувало . Удари по кмета и продажните общинари
  • -4
    35
    Руси Русофилов
    Познахте ли ме ? Аз съм анално олабения,третополов,некъпан и смрадлив травестит Путин Хуйло.Отдавна не са ми намествали аналната чакра и все за педерасти бълнувам.Дано скоро някой разгонен сириец или афганец се смили над мен и да ми разшири геврека,че вече дори анадолските тираджии ги е гнус от мен.....
  • 13
    34
    Тодор
    Нито кмета е на място, нито шефа на отдел транспорт,нито пьк отдел Здраве,армия от некадьрни тюфляци, некомпетентни и прости хора,боклуци,начело с областния пиянка,пьлен упадьк..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари