Джевдет Чакъров: Ахмед Доган е под наем в имота в „Бояна"

0
По думите му договорът за наем е сключен между Доган и фирмата, управляваща имота
По думите му договорът за наем е сключен между Доган и фирмата, управляваща имота Снимка: БТА

По думите му договорът за наем е сключен между Доган и фирмата, управляваща имота

Председателят на ДПС Джевдет Чакъров обяви, че съществува договор за наем, който урежда ползването на имота в столичния квартал „Бояна“, където живее почетният председател на партията Ахмед Доган. Чакъров направи изявление пред събралите се поддръжници на Доган, които се бяха събрали в квартала, за да изразят своята подкрепа.

По думите на Джевдет Чакъров, договорът за наем е сключен между Ахмед Доган и фирмата, която управлява въпросния имот. Той подчерта, че всички действия, свързани с ползването на имота, ще бъдат в съответствие с върховенството на закона. Чакъров добави, че договорът ще бъде подаден до съответните институции, за да се осигури пълна прозрачност и законност в процеса.

„Тук сме да подкрепим Ахмед Доган, ДПС и каузата на ДПС, заяви Чакъров пред събралите се симпатизанти. Той също така посочи, че се очаква да се присъединят още поддръжници както в София, така и пред имота в „Росенец“.

Изявлението на председателя на ДПС идва в контекста на засилено обществено внимание към собствеността и управлението на имотите, свързани с Ахмед Доган, като въпросът за законността на тези сделки продължава да бъде тема на дебат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Прасевски
    Яжте свинско бе мюслита. Агата е пътник.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари