Джевдет Чакъров: Независимостта е акт, който предизвиква националната ни гордост

1
Председателят на Движението за права и свободи отправи поздрав по повод днешния празник
Председателят на Движението за права и свободи отправи поздрав по повод днешния празник Снимка: Facebook / Джевдет Чакъров

Председателят на Движението за права и свободи отправи поздрав по повод днешния празник

Председателят на Движението за права и свободи Джевдет Чакъров отправи поздрав по повод Деня на независимостта на България, отбелязван на 22 септември. Той подчертава значимостта на този исторически акт, като го определя като източник на национална гордост, тъй като независимостта на България е постигната чрез усилията на самата страна. Публикацията на Чакъров бе направена в неговия личен профил в социалната мрежа Фейсбук и по-късно споделена на страницата "ДПС Пресцентър".

В своето обръщение Чакъров подчертава: „Това е ден, на който отдаваме заслужена почит на всички онези държавници, извоювали нашата национална и политическа свобода.“

Той също така добавя, че делата на тези велики личности трябва да служат като пример и вдъхновение за съвременните поколения: „Техните дела трябва да бъдат пример за нас и днес и да ни вдъхновяват в отстояването на националните интереси на България и за служба на Отечеството.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Очакваме
    От представителите ма ДПС и ДПС -new line от ДОС също ,възхвала на подвига на съединението,независимоста и причинно следствените връзки за това,а именно подвига на орлово гнездо,опълчението,хвалебствие за генерал Гурко,Столетов,Скобелев и осъждане на зверският акт на подпалване на Стара Загора и изколването на жителите и от ордите на Сюлейман Паша / Соломон Леви /.Кога ще видим гражданите от ДПС в гвардейска/ опълченска /униформа да участват във възстановките за прогонване на поробителя със мощно ура и вик "По пет на нож" ?
  • 2
    1
    Дано
    Дано думите и словата прераснат в дела.Дано не важи"Вълкът козината си юени ,но нрава НЕ". Дойде ли време ще видим кой на думи,кой на дела.За сега на Шипка /Св.св.Никола/ всичко е спокойно,слава Богу.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари