Две танцови формации ще представят Русе на международен фестивал в Турция

1
Фолклорно танцово студио "Зора" ще участва с 16 младежи и девойки, а танцово студио "Импулс" ще бъде представено с две групи от 26 девойки
Фолклорно танцово студио "Зора" ще участва с 16 младежи и девойки, а танцово студио "Импулс" ще бъде представено с две групи от 26 девойки Снимка: Фондация "Русе - град на свободния дух" / Архив

Фолклорно танцово студио "Зора" ще участва с 16 младежи и девойки, а танцово студио "Импулс" ще бъде представено с две групи от 26 девойки

Младежи и девойки от фолклорно танцово студио "Зора" и танцово студио "Импулс" към Общинския младежки дом в Русе ще участват в международния танцов и музикален фестивал "Троя" в Чанаккале, Турция, от днес до 5 юли тази година.

Фестивалът се организира за пета година и събира стотици изпълнители от цял свят.

Фолклорно танцово студио "Зора" ще участва с 16 младежи и девойки, а танцово студио "Импулс" ще бъде представено с две групи от 26 девойки.

Пътуването на двете формации се осъществява с финансовата подкрепа на общинската фондация "Русе - град на свободния дух", съобщи Александрина Колева от фондацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари