Две катастрофи блокираха пътя София - Велико Търново

0

Тежки инциденти парализираха движението към старата столица

Верига от пътни инциденти предизвика хаос на първокласен път I-4 в посока Велико Търново. Две сериозни катастрофи, възникнали на няколко километра една от друга, доведоха до значително затруднение на трафика и мобилизираха спешните служби в района.

Първото произшествие е регистрирано приблизително на километър 120+400 от първокласния път. В него са замесени три автомобила, чиито водачи и пътници в момента получават медицинска помощ. Малко по-нататък по същото трасе, на около километър и половина разстояние - при километър 122+000, се е случил втори инцидент с още по-голям мащаб. Там са се сблъскали два микробуса и четири леки автомобила, което допълнително усложнява ситуацията на пътя.

Областно пътно управление - Велико Търново реагира своевременно на ситуацията, като организира обходни маршрути за пътуващите. Въпреки това, образувалото се задръстване създава сериозни неудобства за шофьорите.

Органите на реда от пътна полиция са на място и регулират движението, за да се избегнат допълнителни инциденти и да се улесни преминаването на линейките и другите аварийни екипи.

Точният брой на пострадалите все още не е известен, но според първоначалната информация има ранени. Властите призовават всички граждани да избягват района на инцидентите, ако е възможно, и да се съобразяват с указанията на полицейските служители на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари