"ДУО РУСЕ 2024" ще стопанисва регионалното депо за отпадъци

3
Подизпълнител е „КОМЕРС НОВИ ПАЗАР“ ЕООД
Подизпълнител е „КОМЕРС НОВИ ПАЗАР“ ЕООД

Подизпълнител е „КОМЕРС НОВИ ПАЗАР“ ЕООД

Ясно е вече кой ще стопанисва регионалното депо за отпадъци в Русе, след като обществената поръчка, обявена от Община Русе, приключи. Победител е единственият участник – ДЗЗД “ ДУО РУСЕ 2024″ с членове на обединението Д Консей ООД, УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИ ЕООД, БЕРУС ООД, предава Русе Медиа. Подизпълнител е „КОМЕРС НОВИ ПАЗАР“ ЕООД.

Прогнозната стойност на поръчката бе 3,6 млн.лв. без ДДС за 3 години, с възможност за удължаване с още една година, което да оформи крайна сума от 4,8 млн. лв. без ДДС.

Изпълнителят ще има ангажимента за стопанисване и експлоатация на „Регионално депо за неопасни, инертни и опасни отпадъци за общините Русе, Ветово, Иваново, Сливо поле и Тутракан“, Цените на услугите, които е предложило обединението, отговарят на условията на поръчката, като за обезвреждането на строителните отпадъци сумата е двойно по-ниска от максимално заложената от възложителя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари