"Дунав" запазва цените на абонаментите карти и билетите през новия сезон

0
Мачовете на "драконите" на Градския стадион в Русе отново ще струват по 6 лева, а за централния сектор - 10
Мачовете на "драконите" на Градския стадион в Русе отново ще струват по 6 лева, а за централния сектор - 10 Снимка: ФК "Дунав"

Мачовете на "драконите" на Градския стадион в Русе отново ще струват по 6 лева, а за централния сектор - 10

Русенският футболен клуб Дунав Русе съобщи в петък, че цените на абонаментите карти за мачовете на отбора ще останат непроменени през новия сезон, въпреки увеличението на броя мачове във Втора лига. Това решение потвърждава ангажимента на клуба да запази футболът като социално достъпно забавление за гражданите на Русе.

Увеличение на броя мачове във Втора лига

Българската телеграфна агенция припомня, че през миналия сезон във Втора лига участваха 18 отбора, докато през новия сезон техният брой ще бъде увеличен на 20. Това означава, че всеки отбор ще изиграе четири мача повече, две от които като домакин. Въпреки това увеличение, цените на билетите за мачовете на Дунав Русе на Градския стадион ще останат непроменени - 6 лева за обикновен билет и 10 лева за централния сектор.

Специални цени за Купата на България

За мачовете от турнира за Купата на България, когато противникът е от отборите, заемащи между пето и девето място в Първа лига, билетите ще бъдат на цена от 10 и 15 лева. Ако съперникът е от челната четворка, цените ще се увеличат на 15 и 20 лева.

Абонаментни карти и ВИП пропуски

Абонаментните карти за новия сезон ще струват 90 лева за всички сектори без централния. Тези карти ще важат за всички домакински мачове от Втора лига и турнира за Купата на България, както и за мачовете на втория отбор на Дунав, когато има вход за тях. ВИП картите, които осигуряват достъп и до централния сектор, ще се продават на цена от 130 лева.

Възможности за закупуване и специални предложения

Абонаментните карти могат да бъдат закупени в дигитален вариант от онлайн магазина на клуба или във физически - от зала Дунав. Клубът предоставя безплатен вход за децата от школата на Дунав Русе при организирано посещение на домакинските мачове на отбора. Това важи и за деца на възраст до 12 години, които трябва да са с придружител, както и за организирани училищни групи. Безплатни посещения са осигурени също така за членове на Дунав и хора с увреждания с предварителна заявка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Ушев
    Колко прост трябва да си кръстиш отбора " дракони"! Да не сме китайци, бе? " Щуките" е моето предложение!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари