Дом "Милосърдие" търси персонал

2
За позициите могат да кандидатстват и пенсионери
За позициите могат да кандидатстват и пенсионери Снимка: Facebook / Дом за пълнолетни лица с физически увреждания "Милосърдие" - гр. Русе

За позициите могат да кандидатстват и пенсионери

Домът за хора с физически уврежданияМилосърдие“, разположен в град Русе на улица „Белмекен“ 16, обяви свободни работни места и търси да назначи нов персонал. Предлагат се възможности за работа както на лица в трудоспособна възраст, така и на пенсионери.

Свободните позиции включват:

  • Две медицински сестри с основна заплата от 2300 лева. Работата се предлага на смени, с възможност за заетост на 4 часа. Позицията е отворена и за пенсионерки.
  • Две санитарки с основна заплата от 1510 лева, на смени.
  • Трима огняри с основна заплата от 1245 лева. Работата е на график, а необходимият курс за огняри ще бъде заплатен от дома. Позицията е подходяща и за пенсионери.
  • Двама охранители с основна заплата от 1245 лева. Позицията също е отворена за пенсионери.

Желаещите да кандидатстват могат да се свържат на телефон 0888230635 или да посетят дома на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Софи
    Браво.Никой не ще да работи.Явно има сериозни проблеми вьтре....Отдел ЗдрАве,да не спи,явно шефа не струва,не може да привлече вниманието на хората,мед,сестри и персонал,сменете го,само боклуци назначавате.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари