До четири минути изчакват автомобилите на Дунав мост при Русе

0
Вчера започна основен ремонт на съоръжението
Вчера започна основен ремонт на съоръжението Снимка: БТА / Андрей Кючуков

Вчера започна основен ремонт на съоръжението

Придвижването в района на "Дунав мост" при Русе се осъществява нормално и без опашки от чакащи автомобили и камиони.

От граничния пункт информираха, че леките автомобили изчакват между една и четири минути, а товарните автомобили – до четири минути, колкото е времетраенето на червената светлина на светофара, предава БТА. Той е поставен заради основния ремонт на българския участък на съоръжението, започнал вчера. За регулиране на движението в района на строително-монтажните дейности, които започнаха от естакадната част на моста на влизане в Русе, се грижат и служители на "Гранична полиция".

Според данни от граничния пункт, от 09:00 часа на 10 юли до 09:00 часа на 11 юли през съоръжението на излизане от България са преминали 1277 товарни автомобили, а влезлите в страната са 975. В същия период, колите, които са заплатили такса „Мост“ на път за Румъния, са 3174.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    робин худ
    Репортерчето все едно кмета казва че градът е перфектен след водния проект искам да отидеш и на живо да минеш хубавец в ефир цървуланко
  • 4
    6
    Gatanka
    Докато е директор дърт козел миризлив пръч,така ще бъде
  • 6
    5
    Пътуващ
    Този който е написал това, не от планетата Земя. А от Русе хич. Вчера вечерта забих в тапата в Гюргево преди гишетата за таксата в 20.10 В Русе бях в 21.50. В този период четирите минути се наслагват 25 пъти
  • 12
    4
    мммм
    Четири .. максимум пет. Така е, вярвайте! Жената от министерството каза, че ремонта на моста изобщо няма да се усети ... в София
  • 20
    3
    Моста
    Като застанеш на светофара наистина чакаш не повече от 4 минути. Но за да стигнеш до светофара е 1 час чакане. Стига сте писали глупости.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари