Димитър Главчев: Славата на опълченците е вечна и безсмъртна

0
Служебният премиер отдаде почит на героите от опълчението
Служебният премиер отдаде почит на героите от опълчението Снимка: Министерски съвет / Facebook

Служебният премиер отдаде почит на героите от опълчението

Служебният премиер Димитър Главчев отправи емоционално послание във връзка с националните чествания на героите от българското опълчение. Той публикува във Facebook думите: "Днес всеки от нас ще сведе глава пред подвига на героите, дали живота си за свободата на България! Славата на опълченците е безсмъртна."

Посланието на Главчев идва в деня на кулминацията на честванията, които започнаха на 19 август и ще завършат с тържествена церемония на връх Свети Никола. Това събитие е ключов момент в календара на националните чествания, посветени на героите от българското опълчение, които с цената на живота си защитиха свободата на България.

Честванията се провеждат с особена тържественост и с участието на множество държавни и обществени лица, които ще присъстват на връх Свети Никола, мястото, което символизира саможертвата и героизма на българските опълченци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари