Димитър Главчев: Не знам какво смути и уплаши Радев

0
Служебният премиер коментира от Брюксел актуални теми
Служебният премиер коментира от Брюксел актуални теми Снимка: МС

Служебният премиер коментира от Брюксел актуални теми

"Позицията на България за предстоящата Среща на върха на НАТО във Вашингтон е съобразена с всички решения на Народното събрание и гарантирам, че няма да излезем от тях. Нямам представа какво е смутило, уплашило и притеснило президента Румен Радев." Това коментира министър-председателят Димитър Главчев пред медии в Брюксел след отказа на Радев да ръководи делегацията и да участва във форума в САЩ.

Премиерът Главчев посочи, че правителственото решение Радев да ръководи делегацията на България е взето предвид факта, е той е държавен глава, върховен главнокомандващ на въоръжените сили и НАТО-вски генерал. Какви са причините да се притесни Радев нямам понятие, следва да питате него, добави министър-председателят. Главчев припомни още, че утвърждаването на позиция от Министерския съвет е рутинно и винаги в годините тя се е синхронизирала между Министерството на отбраната и Министерството на външните работи.

Премиерът Димитър Главчев потвърди, че той ще води българската делегация на предстоящата Среща на върха на НАТО през юли, допълват от Министерски съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Знаеш
    знаеш, предстои и обществото да узнае документа за "служебно ползване"
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари