Димитър Главчев: Хората очакват финалните надписи и "Край!'"

0
Крайно време е сериалът „Игра на избори” да приключи
Крайно време е сериалът „Игра на избори” да приключи

Крайно време е сериалът „Игра на избори” да приключи

Служебният министър-председател Димитър Главчев направи категорично изявление преди редовното заседание на Министерския съвет, на което ще бъде обсъден размерът на минималната работна заплата. "Крайно време е сериалът 'Игра на избори' да приключи. Хората очакват финалните надписи и 'Край!'", заяви Главчев.

"Всички искаме да бъде сформирано редовно и стабилно правителство, което да може да решава въпросите на българските граждани с необходимата политическа подкрепа", подчерта служебният премиер.

Мерки срещу купения вот

Главчев увери, че правителството е предприело всички необходими мерки за противодействие на купения вот и призова българските граждани за масово участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Успехи в борбата с нелегалната миграция

По отношение на миграционния натиск върху страната, министър-председателят отчете значителен напредък. "Тази година той е намалял със 70% в сравнение със същия период на 2023 година. Двойно повече са заловените нарушители", поясни Главчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Защо Ленчето не прави нищо днес?
- Тя замества шефа тази седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари