Дете кара тротинетка с 60 км/ч по булевард "Христо Ботев"

7
Деца с тротинетки по главните булеварди на Русе
Деца с тротинетки по главните булеварди на Русе Снимка: Евгени Енчев / Facebook

Деца с тротинетки по главните булеварди на Русе

Главните булеварди в Русе все по-често се превръщат в арена за опасни приключения на младежи с електрически тротинетки. Шофьорите са принудени да бъдат нащрек, защото тези деца нямат свидетелства за управление и очевидно не познават правилата за движение по пътищата.

Поредният тревожен случай беше споделен от Евгени Енчев в социалната мрежа, където той публикува снимка на дете, което управлява електрическа тротинетка в средната лента на булевард "Христо Ботев".

„15 - 16 годишен с 60 км/ч надолу по булевард „Христо Ботев“. Институциите спят, а децата по улиците умират – добре дошли в страната на неограничените възможности!“ споделя той възмутено.

Този проблем не е изолиран случай, а отразява по-широко разпространена тенденция сред младите хора. Липсата на контрол и съзнателност, съчетана с лесно достъпните електрически тротинетки, създава опасна комбинация. Младежите често нямат достатъчно познания за правилата за движение и не осъзнават рисковете, които поемат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    39
    шофьор
    да ми сече пътя тоя чекиджия и ще му навра раницата отзад
  • 7
    38
    Даааа
    Аз с колата се спускам с 50-55 км а с колелета минават до мен с 80 най малко,ама пистови,бая скъпи
  • 6
    37
    Русенец
    То карането не е само по този булевард. Те си джиткат из целия град, че и по двама, че и в насрещно движение. А как да се събудят институциите като кмета е заспал.
  • 10
    36
    Нали
    има камери на булеварда, очевидно е че нарушава правилата за движение и приетите правила от Общински съвет Русе. Спящите от Община Русе да вземат да се пробудят най-сетне
  • 17
    35
    Айде, де...
    тоз пиргишин нe е детенце, което не разбира какво върши, има начин да се санкционира, ама кой, кой ще свърши това.....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари