Деми Мур: Холивуд е жесток към жените в напреднала възраст

1
Или си майка, или си достатъчно възрастна, за да не си секси, обяснява актрисата
Или си майка, или си достатъчно възрастна, за да не си секси, обяснява актрисата Снимка: БТА

Или си майка, или си достатъчно възрастна, за да не си секси, обяснява актрисата

Актрисата Деми Мур блести на корицата на септемврийския брой на списание Interview, демонстрирайки своята неподправена елегантност в забележителна фотосесия, заснета от прочутия фотограф Петра Колинс, съобщи Труд. 61-годишната звезда, която изглежда по-впечатляващо от всякога, реши да участва в сесията като част от промоцията на новия си филм „The Substance“. Мур не само привлича вниманието с външния си вид, но и с откровеното си мнение за своята кариера и възраст в Холивуд.

В интервюто за списанието Деми споделя спомени от преди години, когато участва в хитовия филм "Ангелите на Чарли" и как голяма част от медийното внимание беше насочено към сцените ѝ в бикини. "Когато правех „Ангелите на Чарли“, мнозина обсъждаха моя външен вид и прословутата сцена с бикините. Имаше множество коментари за това как изглеждам. Холивуд е безпощаден към жените с напредването на възрастта, когато сценарии, подходящи за теб, стават все по-малко. В един момент или се превръщаш в майка на екрана, или просто не си достатъчно „секси“ за тях", откровено признава актрисата.

В най-новия си филм, „The Substance“, Мур влиза в ролята на холивудската звезда Елизабет Спаркъл. В стремежа си да възвърне младостта си, героинята ѝ приема експериментално лекарство, което я трансформира в млада и пълна с енергия красавица, изиграна от Маргарет Куали. Актрисата не крие, че е изключително впечатлена от сценария, тъй като той засяга темата за стареенето по уникален и вдъхновяващ начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари