Делян Пеевски: Партията на пуделите може и да не влезе в парламента

1
Делян Пеевски атакува остро опонентите си от "Продължаваме промяната"
Делян Пеевски атакува остро опонентите си от "Продължаваме промяната" Снимка: ДПС

Делян Пеевски атакува остро опонентите си от "Продължаваме промяната"

Председателят на парламентарната група на Движението за права и свободи (ДПС) Делян Пеевски отправи остри критики към политическите си опоненти от "Продължаваме промяната" (ПП) и коментира актуални теми, свързани с предстоящите избори и работата на прокуратурата.

В изявление пред медиите Пеевски изрази съмнение относно шансовете на ПП да влязат в следващия парламент. Той използва саркастичен тон, наричайки ги "Партията на пуделите" и намеквайки за корупционни практики: "Допускам, че Партията на пуделите може да не са в следващия парламент. Затиснати от всички чували и сакове с пачки, може да не се доберат".

Лидерът на ДПС коментира и ситуацията с отцепилите се от партията членове, които сега са част от листите на друга политическа сила. Той категорично заяви, че тези лица вече нямат нищо общо с ДПС и че предложенията им нямат никакво значение за партията.

Пеевски засегна и темата за съвместната работа по Конституцията, но подчерта, че в момента е важно да се изчакат резултатите от определени разследвания, които според него се прикриват от главния прокурор. "Искам да видя как ще протекат разследванията, които се прикриват от главния прокурор. Бяха заметени под килима. Главният прокурор ги прикрива. Докато не приключат тези разследвания, с тях не мога да говоря", заяви той.

Председателят на парламентарната група на ДПС изрази мнение, че опонентите му нямат моралното право да говорят за антикорупционно законодателство или да се намесват в работата на ключови институции като Министерството на вътрешните работи, прокуратурата или Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Той обвини прокуратурата в бездействие, заявявайки: "Прокуратурата не си върши работата".

В заключение, Пеевски коментира стратегията си за предстоящите избори, като подчерта, че е регистрирал първи листите си в определени райони. Той отправи предизвикателство към опонентите си да се кандидатират в същите райони, но ги обвини в липса на смелост: "Ако имаха смелост, щяха да дойдат в моите райони. Тези лица нямат смелост, винаги са се крили зад гърба ми. Избягаха страхливо".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    фф
    Скрийте това прасе противно всеки ден го давате изникна ми на пъпа този нагъл шопар публикувайте нещо по приятно за гледане
  • 0
    2
    Пеевски
    Всъщност си правя майтап - ако трябва ще им прелея купените гласове само и само тези подлоги да влязат в парламента. Все пак са евтини проститутки това ппдб-то,за едно мазно кафенце и гласуват както им наредя хо хо хо
  • 1
    1
    hehe
    По Коледа стават чудеса свиньо. Ама трябва да бягаш - бързо, много и на далече.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари